dijous, 21 d’abril del 2011

"La Rota"



Ahir me’n vaig anar a dormir amb molt mal gust de boca. Ja sé que això del futbol només és un joc de pilota, que no és important  per fer perdre els nervis a ningú amb tot el que tenim pel voltant, que no cal agafar-s’ho a pit perquè  per els que juguen, és una feina per la que cobren molts milions i tal, i tal, i tal... però que voleu que us digui, a mi tot això me la repampinfla i  em va semblar molt injust que ens guanyessin els blancs!
És clar que si la vida fos justa, hauria guanyat qui millor juga a futbol, però com que no ho és, va guanyar qui va fer un gol més, amb arbitratge discutible o no, amb marrulleria o no, amb joc destructiu o no. Va guanyar el Madrid, i això fot.

Per això quan avui al matí m’han trucat perquè mirés uns vídeos a la xarxa, de primer m’ha semblat que estava veient un gag del Crackòvia... amb el Ramos (“-Es que el mister me dijo que tenía que salir a destruirlo todo...-”) i au, la copa sota l’autobús!!

“-Mira que és de ser inútiles, eh?-”

 Me’n he fet un tip de riure veient els dels SAMUR rescatant el que quedava de la copa suïcida, “La Rota” diuen que li diran!

Ai senyor! divuit anys esperant-la i el poc que els hi ha durat!!

I ja poden posar titulars i portades grandiloqüents els diaris de Madrid, ja poden parlar de “Fin del Ciclo Azulgrana”, que més voldrien ells... una flor no fa estiu, i aquesta vegada els hi ha sonat la flauta... com el ruc aquell de la faula (...no el Ramos eh?) però la veritat és que el Barça ha guanyat, guanya i guanyarà  per molts anys més i fent-ho com s’ha de fer: bé.

Visca el Barça!!