dimarts, 30 de novembre del 2010

El Partit


El millor equip del món 5 -- Aquells nois vinguts de la capi 0

Estàvem inquiets, es deia que venien molt igualats, que no havien perdut en no sé quants partits... i els n’ hem clavat cinc!
I gràcies a CR7 i les seves fatxenderies (" -A ver si nos hacen 8 el lunes ... "), un trist 5-0, s'ha convertit en un ridícul 5-0. Això sense comptar que avui no hi ha excuses que valguin:  Si el Barça no hagués afluixat, el partit acaba amb 8-0, algun del Barça lesionat, i el Madrid amb varis expulsats. El que són les coses.

Ah! Per cert, és normal que Cristiano s'enfadés amb en Pep i es muntés aquella tangana; ... per a una pilota que els anaven a deixar tocar...!

No cal anar a fer sang de lo d’ahir, però és que va ser un festival de classe, d'elegància, de  saber guanyar esborrant i embogint a l’adversari amb el "tiki-taka", amb un bany de bon joc, i a més a més constatant també què Guardiola tal com ens presentaven a la publicitat de TV3 entorn al matx, és un "mag",  que poca broma eh!
Perquè les seves declaracions prèvies al partit van ser: " - Me n'alegro que la gent no cregui que els en marcarem cinc... ". Au, apa, ves qui no s’ho creu ara!

Ahir va guanyar: el futbol, l'espectacle, els seguidors, la pedrera, la humilitat, el respecte al contrari.
Ahir va perdre: l'antifutbol, la crispació, tot el que no és futbol, la cartera, la prepotència, la supèrbia, el mal companyerisme, el monopoli madridista en els mitjans de comunicació.

Només em va fer pena un nen vestit del Madrid, a coll del seu pare a  la ronda d'entrevistes posteriors que van fer, i que sense paraules però amb la carona trista semblava pensar allò de: "- Papa, perquè sóc del Madrid?  Jooooó  papa... és que  els culés juguen molt bé al futbol!"

I a part d'això, m’ho vaig passar pipa. I avui estic afònica i dins d'una estona parlaré per signes, segur. Tant li fa.

GRÀCIES Barça!!

2 comentaris:

Iblama ha dit...

jejeje com ens està fent gaudir el barça en els darrers temps eh! jejeje després de lo del dissabte vaig pensar en la pobre perikita que tu i jo sabem! un canari aplasta 40000 pericus! jejeje felicitats pel blog!
salute!

Montse ha dit...

És que aquest canari, era culé... je,je,je!

Bones festes company!
Salut!!